100%-os bizonságos vásárlás

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-108257/2016.

Szállítási információk

tudj meg többet...

100%-os pénzvisszafizetési garancia

tudj meg többet...

100 % pénzvisszafizetési garancia

Vásárolj minden kockázat nélkül webáruházunkban. Amennyiben - bármely okból - nem vagy megelégedve a termékkel, vagy egyszerűen csak meggondoltad magad, jelezd ügyfélszolgálatunknak a hello@oriondivat.hu e-mail címen a termék kézhez vételét követő 14 napon belül, visszautaljuk a termék teljes vételárát.


Mit kell tenned, ha érvényesíteni szeretnéd a 100 % pénz visszafizetési garanciát?

Az átvételt követő 14 napon belül jelezd igényed e-mailben a hello@oriondivat.hu címen. Kollégánk minden esetben felveszi veled a kapcsolatot és egyeztetitek a visszaküldést. Amennyiben élni szeretnél a pénz visszafizetési garanciával, eredeti csomagolásban és címkével küldd vissza a terméket(eket). Cégünk a termék ellenértékét és az eredeti szállítási költséget 10 munkanapon belül az általad megadott bankszámlaszámra átutalja, vagy ha személyesen hozod vissza a terméket irodánkba, készpénzben visszakapod.


Válaszd az olcsóbb, kényelmesebb és gyorsabb megoldást: a GLS házhoz megy a visszaküldendő termékért, nem kell postára sétálnod. A visszaküldési igényedet jelző e-mailben jelölj meg egy munkanapot, amikor át tudod adni a GLS-nek a becsomagolt visszárut. Ez a munkanap leghamarabb a levél írását követő 2. munkanap lehet. Címezned nem kell, mi készítjük a fuvarlevelet. A Te feladatod csak a gondos csomagolás, és a lenti letölthető nyomtatvány kitöltése. Ennek a szolgáltatásnak a díja 1950 Ft, amely kedvezőbb mintha a postára bízod ezt a dolgot. Ez az összeg a visszautalásból kerül levonásra. Természetesen választhatod a klasszikus postát is, ez csak egy lehetőség, a Te döntésed, hogy élsz-e vele.


Feltételek:
     
  • eredeti számla bemutatása, visszaküldése
  • a 14 napon belüli pénzvisszafizetés kérését, a meggondolt vásárlás okát a megindokolnod nem szükséges, de megköszönjük, ha megosztod velünk
  • a termék kézhez vételétől számítva legfeljebb 14 nap telt el
  • az áru ne legyen használt, állapota legyen kifogástalan, újraértékesítésre alkalmas (épség, minden tartozék megléte, tisztaság)
  • az eredeti csomagolás legyen használható,főleg cipősdoboznál fontos ez.
  • visszaküldési címünk: Helios Hungary Kft. 1141 Budapest Komócsy utca 5. (30-as kapucsengő) - ez csak akkor fontos, ha nem a GLS hozza vissza a terméket

Egyéb esetben a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített rendelkezések az irányadóak. 
Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. 
A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

Rólunk mondták:
© 2013 - 2023 Orion Divat Webáruház --- hello@oriondivat.hu